Läs allt om våra projekt

ShortValley Festen:
ShortValley Festen är en kortedala baserad festival för att lyfta stadsdelen kortedala. DevOrg har tagit på sig uppdraget att skapa festivalen och göra Kortedala sedd som en vacker och härlig stadsdel. Vi vill inom 3 år kunna mäta oss med hammarkullen karnivalen och anra lång dagen, ett event som alla göteborgare känner till. 
ShortValley Picnic 2019
Ett förslag som röstades fram av 
Nordstan Takeover 2020

Nordstan Takeover 2020

För 7 året i rad arrangeras Nordstan Takeover som från början var ett parkour i sverige event, men nu har flera sporter och besökare från hela världen. 
DevOrg har beslutat sig för att stötta det ungdoms drivna eventet och hjälpa dessa utövare bla parkour att nå nya gränser.
Årets event kommer att Livestreamas och det är nu dags att försöka implimentera teknologi in till sporterna Submission Wrestling och Parkour. 

Stampede & GBGmma är de sporterna som vi kommer jobba med i år och båda organisationerna är kända i sverige samt Världen.

I år kommer det inte arrangeras prova på verksamhet pga Covid-19, men träning kommer refereras till samtliga verksamheters anläggningar.
Vill du stötta detta goda koncept och synas inför tusentals? Kontakta oss snarast och delta i ett av Göteborgs häftigaste event. Stöd hållbara projekt som dessa.

Mobirise

ShortValley Festen 2020

ShortValley festen 2020 arrangerades av DevOrg. Vi lyckades från nystart skapa en Livestreamad festival som sågs av över 8000 personer. Målet var att lyfta aktiviteter såsom musik, konst, sport och annat i en 5 timmars livestream.
"Mycket bra event och mycket olika aktiviteter" 
Ansågs vara ett event för alla och flera var nöjda med inslaget. 
DevOrg kommer att jobba vidare för att göra 2021 större, bättre och vackrare
Du kan kolla på livestreamen i efterhand på följande länkar nedan

Mobirise

ShortValley Picnic 2019

DevOrg arrangerade ett matevent med 400 besökare. Det var ett förslag som hade lagts till medborgare budgeten (som totalt låg på 400k kr) där 3 projekt skapades för att ge östra göteborg möjligheter till kultur och aktiviteter. En matfestival var ett av förslagen. 
Eftersom ingen annan var villig att arrangera detta tog vi på oss ansvaret att skapa ett helt koncept kring mat från hela världen till ett förmånligt pris. Eventet var en succe fastän ruggigt väder. 

5 rätter från 5 länder, ett enkelt och lyckat koncept. Vi ville även se till att det var mat som fåtal personer provat för att inspirera vidgade matvanor

Mobirise
Address

Julaftonsgatan 48,
415 44 Göteborg

Contacts

Email: Kontakt@DevOrg.se 
Phone:
Erik +46760150928
Samir +46739455489
George +46764224244                    

Ordvits

Vad använder man för vätska i vattenpass?

Rakvatten.

This site was started with Mobirise templates