Nordstan Takeover 2020 - 31 Oktober via DevOrg.se

Ett live-streamat event som är pandemi anpassat. 7e året i rad har Nordstan Takeover arrangerats och i år kommer det göras annorlunda.


Nordstan Takeover är ett aktivitets event som började för 7 år sedan där några ungdomar fick ta plats inne i köpcentrumet Nordstan för att arrangera Parkour event. Med året har parkouren växt och de har även haft som vision att hjälpa fler aktiviteter att få ta en plats i det offentliga rummet.
Eventet arrangeras vanligtvis under påsklovet men iom rådande situation fick vi välja att skjuta upp det och göra ett event som är anpassat efter dagens restriktioner.
I år kommer vi endast ha med Parkour, BBJ (Brazilian Jiu Jitsu) och SW (Submission Wrestling). 
Nordstan takeover eventen brukar vanligtvis vara fyllt med spännande prova på aktiviteter och många åskådare men i år kommer vi att ställa om och endast fokusera på livestream. Alla våra besökare kommer därmed vara online.
På plats kommer vi informera Nordstans besökare att endast följa oss online på samtliga tävlingar, vi kommer också endast ha tävlingar detta event för att hålla nere på besökarantalet. Runtomkring eventet kommer bilder på QR-koder finnas tillgängliga där förbipasserande kan fota dessa och få möjlighet att se livestreamen via DevOrg.se Facebook, Twitch och youtube kommer streamen att sändas via.
Vi anser att det är viktigt att ungdomar får inspiration och utövare får möjlighet att utöva sina aktiviteter. Därmed vill vi se till att eventet blir av då nästan alla event har ställts in och många unga personer har haft ett besviket år. 
Givetvis kommer vi hålla säkerhet och smittspridningen nere genom flertalet säkerhetsåtgärder.
Eventet brukar ha besökare från hela världen men i år ser vi endast till att skapa något för våra svenska utövare, därför bjuder vi in alla att titta på livestreamen hemifrån eller via mobilen på vår hemsida.
DevOrg är en social organisation som hjälper projekt som dessa att kunna bli av därmed vill vi även se till att tacka företagen som har, trots ett svårt år, stöttat projektet.
Q-tech som skapar möjligheten att arrangera ett event under dessa tider genom deras teknik och kunskap. ger möjlighet att genomföra streaming till företag och andra organisationer.
+8 Ställning som genom deras ställningar erbjuder en möjlighet till att bygga upp träningsanläggning, sven ja nästan vad som helst genom deras universala ställnings anordningar. 
Nordstan som stöttar eventet på alla sätt och vis och hjälper oss skapa en offentlig mötesplats, som nu blir mer online. 
Kolla in eventet online den 31 Oktober via DevOrg.se (ni hittar samtliga länkar till de olika plattformarna där). Parkour Tävling startar kl 13:00, SW & No Gi kl 16-18 

Vill du vara med i år, Eller kanske nästa år? Tveka inte att ta kontakt med DevOrg via mail.


Address

Julaftonsgatan 48,
415 44 Göteborg

Contacts

Email: Kontakt@DevOrg.se 
Phone:
Erik +46760150928
Samir +46739455489
George +46764224244                    

Ordvits

Vad använder man för vätska i vattenpass?

Rakvatten.

This page was started with Mobirise